28 juni 2023    meer nieuws

Vernieuwde website voor Teelen

Het is zover: onze vernieuwde website is live. We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen.

Op de website vind je uitgebreide informatie over wie we zijn, onze drijfveren en waar wij je mee van dienst kunnen zijn op het gebied van het verbeteren en borgen van toetskwaliteit. Ook nieuw is onze kennisbank met een verzameling van onze publicaties over relevante onderwerpen als toetsconstructie, cesuur, digitaal toetsen en de examencommissie. Wij delen graag onze kennis met je.

Klanten aan het woord over TestVision

TestVision is ons digitaal toetssysteem dat is ontworpen door de toetsspecialisten van Teelen. Zij bedachten een tool die volledig in dienst staat van het toetsproces. Op dit moment maken vele hogescholen en universiteiten, examenbureaus en bedrijven gebruik van TestVision. Op de vernieuwde website vertellen drie van onze opdrachtgevers in een video over hun ervaringen met dit toetssysteem. Ga hiervoor naar de pagina TestVision op de website van Teelen.

Tips en feedback zijn welkom

We zijn nu live, maar uiteraard blijven we de website updaten en optimaliseren. Kom je iets tegen of heb je tips om de website verder aan te scherpen? We stellen je feedback zeer op prijs! Stuur een mail naar .