Toetskwaliteit in de praktijk

Het is onze missie om toetsen beter, begrijpelijker en toegankelijker te maken, zodat mensen en organisaties zich kunnen blijven ontwikkelen. Onze boeken ondersteunen die missie. Hiermee haal je een compact maar compleet naslagwerk in huis, waarmee je de kwaliteit van je toetsen en opdrachten kunt verbeteren. Hieronder kun je direct jouw exemplaar bestellen.

Als particulier kun je bestellen via onze webshop op deze pagina. Je kunt alleen bestellen als je vooraf afrekent via iDEAL. De vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten. Wil je 3 of meer exemplaren bestellen, neem dan contact met ons op.

Je bestelling wordt binnen vijf werkdagen naar je verzonden. Wij sturen je een e-mail met daarin de datum waarop wij je bestelling overdragen aan PostNL.

Zakelijke bestellingen worden via een proforma factuur vóóraf gefactureerd. Neem voor vragen en hulp contact met ons op via .

Bedenktijd

Voor boeken besteld via deze website geldt de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. De bedenktijd begint op de dag nadat je het boek of de boeken hebt ontvangen. Wil je afzien van je koop, dan kun je dat kenbaar maken middels het Formulier Ontbinding. Nadat wij het volledig ingevulde formulier hebben ontvangen en het eventueel al ontvangen boek, ontvang je jouw aankoopbedrag inclusief verzendkosten retour. De kosten van retournering zijn voor eigen rekening.

Klantenservice en leveranciergegevens

Met vragen of klachten kun je contact met ons opnemen via of 0571 – 277400.

Teelen
Kasteel “De Lathmer”
Lathmerweg 5
7384 AD WILP

KvK: 06053381
BTW: NL 0087.70.645.B01