15 april 2020    meer nieuws

Eerste groep VO-docenten heeft succesvol deelgenomen aan opleiding ‘Toetsexpert’!

In maart 2020 heeft de eerste groep docenten uit het VO met succes deelgenomen aan de opleiding ‘Gecertificeerd Toetsexpert Voortgezet Onderwijs’!

Met de Noordhoff Academy hebben we onze expertise en ervaring gebundeld in Stichting TEVON (Toetsexpertise Voortgezet Onderwijs Nederland). De eerste editie van de samen georganiseerde opleiding ‘Gecertificeerd Toetsexpert Voortgezet Onderwijs’ is met succes afgerond.

Een toetsexpert ondersteunt de school in alles wat te maken heeft met toetsen en examineren. Hij of zij adviseert over toetsbeleid, het toetsprogramma en de toetsorganisatie en begeleidt collega’s bij het opstellen van goede toetsen en schoolexamens.

Na het volgen van de opleiding, kunnen de cursisten kiezen voor een vervolgtraject, waarbij zij zich officieel kunnen laten certificeren. Wij wensen de deelnemers die daarvoor hebben gekozen veel succes!

Bent u of zijn uw collega’s mogelijk geïnteresseerd in deze of andere trainingen via Stichting TEVON? Bekijk dan alle informatie op de website!