Klanten aan het woord

We zijn dankbaar voor de mooie opdrachten die we in de afgelopen decennia hebben mogen uitvoeren. Elke case is anders. Dat maakt ons werk zo interessant. Een aantal van onze opdrachtgevers vertellen over hun vraagstukken, uitdagingen, behoeften en de samenwerking met Teelen. Beter hadden wij het niet kunnen verwoorden.

Rabobank: toetsen met TestVision

Alle medewerkers van de Rabobank maken toetsen in TestVision. Digitaal toetsen biedt hen de flexibiliteit om dat in hun eigen tijd en op de werkvloer te doen. Patricia Jonkers, teamleider learning, geeft tips aan organisaties die ook digitaal willen gaan toetsen.

Succesvol starten met TestVision

Hogeschool Inholland gebruikt TestVision voor de digitale toetsing van zo’n 28.000 studenten, verdeeld over ruim 80 opleidingen. In deze video vertellen Andrew Smith en Diana Mulder van Inholland over hun ervaringen tijdens de implementatie en het gebruik van TestVision. Hun belangrijkste tip: neem de organisatie vanaf dag één mee in het proces

Uitgeverij Deviant: professionaliseren van toetsen

Omdat toetsen steeds belangrijker worden bij de lesmethoden van Uitgeverij Deviant, was verdere professionalisering op het gebied van toetsen noodzakelijk. Teelen leidde een team van toetsexperts op en verzorgde de certificering tot toetsdeskundige in het NVE-Register. Jos Brouwer, adjunct directeur, en Ruud van den Belt, auteur/uitgever, vertellen hoe zij dit traject hebben ervaren.

ICTU vertelt over de ontwikkelkracht van Teelen

In het kader van het project Naar Betrouwbare Persoonsgegevens (NBP) dienen medewerkers van de afdeling Burgerzaken van Nederlandse gemeenten zich verder te ontwikkelen. Ron van Troost, projectleider bij ICTU, vertelt hoe Teelen dit langdurige en grootschalige professionaliseringsproject heeft begeleid.

Geïnteresseerd of heb je een vraag? Neem gerust contact op. Onze officemanager Cherry-May helpt je snel op weg naar een antwoord.

Cherry-May Versteeg
Officemanager