Boek bestellen

Teelen heeft een tweetal boeken in eigen beheer uitgebracht. We hebben inmiddels al bijna 15.000 boeken verkocht. En we zijn nog lang niet klaar! Het boek ‘Hoe maak ik goede toetsen met gesloten en open vragen’ is het eerste boek in de reeks ‘Toetskwaliteit in de praktijk’. Het nieuwste boek in die reeks is recent verschenen onder de titel: ‘Hoe maak ik goede opdrachten?’. Alle boeken zijn hieronder te bestellen.

Particuliere bestellingen

Als particulier kunt u bestellen via onze webshop onderaan deze pagina. U dient uw bestelling vooraf af te rekenen via iDeal. De vermelde boekprijzen zijn inclusief BTW en inclusief verzendkosten. Wilt u 3 of meer exemplaren bestellen, neem dan contact met ons op.

In verband met het coronavirus, kunnen we op dit moment niet van te voren zeggen binnen hoeveel werkdagen de bestelling wordt verzonden. Wij sturen u een e-mail met daarin de datum waarop wij uw bestelling overdragen aan PostNL. Op de drukte bij de postbezorging hebben wij helaas geen invloed.

Bedenktijd

Voor boeken besteld via deze website geldt de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. De bedenktijd begint op de dag nadat u het boek of de boeken heeft ontvangen. Wilt u afzien van uw koop, dan kunt u dat kenbaar maken middels het Formulier Ontbinding. Nadat wij het volledig ingevulde formulier hebben ontvangen en het eventueel al ontvangen boek, ontvangt u uw aankoopbedrag inclusief verzendkosten retour. De kosten van retournering zijn voor uw rekening.

Klantenservice en leveranciergegevens

Met vragen of klachten kunt u contact met ons opnemen via info@teelen.nl of 0571 – 277400.

Teelen
Kasteel “De Lathmer”
Lathmerweg 5
7384 AD WILP

KvK: 06053381
BTW: NL 0087.70.645.B01

Zakelijke bestellingen

Koopt u in namens een boekhandel of organisatie en wilt u op rekening bestellen? Stuur dan een e-mail naar info@teelen.nl.