3 oktober 2019    meer nieuws

Feestelijke ondertekening SLA bij de VU

De Vrije Universiteit Amsterdam (VU) werkt sinds het najaar van 2018 met ons digitaal toetssysteem TestVision. De implementatiefase is succesvol afgerond en inmiddels is ook het bijbehorende dienstverleningscontract ondertekend. Aan deze feestelijke ondertekening wijdde Inez de Fluiter, procesregisseur Digitaal Toetsen bij de VU, een mooi nieuwsbericht.

Op 14 mei vond de feestelijke ondertekening plaats van het dienstverleningscontract (SLA) voor de (inmiddels niet meer zo heel) nieuwe toetsapplicatie TestVision. Namens de leverancier Teelen was directeur Marianne Windau-Cuijpers aanwezig om haar handtekening te zetten, Erna Klein Ikkink, directeur SOZ, tekende namens de VU.

Dit feestelijke moment vormde de kers op de taart van een traject dat zowel door Teelen als de VU als zeer succesvol wordt ervaren. Samen is er een goede stap gezet in het verbeteren van de mogelijkheden voor digitaal toetsen bij de VU. Marianne greep deze gelegenheid aan om haar ervaringen met de VU met ons te delen. Altijd leuk om te horen hoe anderen tegen de VU aankijken. Marianne vertelde dat Teelen de afgelopen 3 jaar een heel rijtje openbare Europese aanbestedingen heeft gewonnen in het hoger onderwijs: UvA, VU, de universiteiten van Tilburg en Maastricht, de Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool Utrecht. Daar is Teelen natuurlijk erg trots op. Doordat Teelen inmiddels de nodige ervaring heeft met andere universiteiten kunnen ze ook een goede vergelijking maken. Zonder de anderen te kort te willen doen, valt daarbij de professionaliteit van de VU op. Alles werd in dit traject goed en gedegen geregeld. Van aanbesteding via GAT naar deze ondertekening. Dat past heel goed bij Teelen, waarvoor kwaliteit de belangrijkste kernwaarde is. Ook heeft Teelen echt genoten van hoe de VU alle successen in dit traject op ludieke wijze heeft gevierd: taart, ballonnen, borrels en bubbels bij de belangrijke mijlpalen. En ook de communicatie kan op veel bewondering rekenen. Met een hoofdrol voor Teddy van TestVision. Op de onderkant staat “Herr Bert” en laat dat nou net de naam zijn van de collega bij Teelen die bijna 50.000 vragen van de VU heeft geconverteerd naar TestVision. Intern hebben ze Teddy daarom aan hem ‘opgedragen’! Marianne hoopt dat Teelen nog lang mag bijdragen aan het verder verbeteren van digitaal toetsen bij de VU. Teelen zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de VU tevreden blijft.