Toetsbeleid: download de whitepaper

Veel onderwijsinstellingen zoeken naar manieren om te komen tot helder geformuleerd toetsbeleid, dat samenhangt met de eigen onderwijskundige visie. Dat is niet altijd eenvoudig, maar wel erg belangrijk. Want een goed doordachte visie op toetsing draagt bij aan het realiseren van de doelen die u als school voor ogen heeft. Met de whitepaper “Toetsbeleid” helpen we u graag op weg. Na het lezen meer advies of ondersteuning nodig? Dan staan we natuurlijk ook graag voor u klaar.

Download de Whitepaper Toetsbeleid

 

Meer weten over toetsen en leren?

Blijft u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom leren en toetsen? Bijvoorbeeld constructive alignment, adaptief toetsen of gepersonaliseerd leren. Of misschien bent u betrokken bij een examencommissie of wilt u meer weten over toetssoftware. Wij delen graag onze kennis met u. Vier keer per jaar brengen we een digitale nieuwsbrief uit, waarin we van alles met u delen uit onze eigen praktijk.

Abonneer gratis. We beloven dat we uw gegevens gebruiken voor andere zaken dan deze nieuwsbrief. Bovendien is afmelden eenvoudig. Leest u mee?