Toetsen en Examineren in het hoger onderwijs

Toetsen en Examineren in het Hoger Onderwijs 20 en 21 maart 2018

Hét jaarlijkse toetscongres voor Hogescholen en Universiteiten vindt dit jaar plaats op 20 en 21 maart. En wij zijn er bij!

In Nederland is er, in de wereld van toetsing, veel aandacht voor het valide, objectief en betrouwbaar toetsen van kennis-gerelateerde vaardigheden. Maar waar loop je tegenaan als je (fysieke) producten en/of psychomotorische handelingen wil beoordelen?

Tijdens het congres geven onze toetsdeskundigen Jolanda Soeting en Marnie Wouters de workshop “Beoordelen in beweging” en gaan ze samen met de deelnemers aan de slag met verschillende manieren van het beoordelen van dit soort (toets)opdrachten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden bespreken ze de valkuilen die je als constructeur en/of beoordelaar van opdrachten tegen kunt komen. Ze bieden vervolgens praktische handvatten waarmee je ook bij deze toetsvormen tot een kwalitatief goed oordeel kunt komen.

Wil je ook deelnemen? Kijk dan op de site van Toetsen & Examineren in het HO 2018 voor meer informatie of om je in te schrijven.